Experta cociñeira: Rocío Garrido e os cogomelos, a vida entre cogomelos

Rocío Garrido firmando un exemplar do seu libro "Cocinando razas autóctonas" - fotografía de Sermos Galiza

Rocío Garrido firmando un exemplar do seu libro «Cocinando razas autóctonas» – fotografía de Sermos Galiza

Entre os meus blogues favoritos de cociña atópase a cambadesa Rocío Garrido e o seu La cocina de mi abuelo, unha muller encantadora coa que xa colaborei noutros proxectos. Pero, sobre todo, unha excelente cociñeira. E eu podo dicilo que probei as súas exquisitas filloas de cocido!

Hoxe quero recuperar, co seu permiso, unha pequena lista das súas receitas máis apetitosas con cogomelos pero tamén dúas entradas sobre os cogomelos moi interesantes para o recolector principiante:

Salida al monte. Más setas, onde nos relata a súa velada de tarde de recolleita á vez que nos dá uns pequenos consellos.

Setas en diciembre, que nos conta qué outros cogomelos podemos consumir unha vez acabados os boletus.

Tempo de setas, sobre as setas que hai nos montes da zona que son comestibles.

E aquí atoparedes as principais recetas da artista cuxa materia principal son os cogomelos.

Deja un comentario